شبکه کردن بین چند کامیپوتر
شبکه کردن بین چند کامیپوتر دارای کاربرد ها و کاربری مختلفی می باشد. با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی در زمینه کامپیوتر استفاده از کامپیوتر به صورتی شبکه امروزه کاربرد فراوانی یافته است.
راه اندازی شبکه های کامپیوتری در محل ازجمله نیاز هایی است در تمام کسب و کار ها ضروری به شمار می آید.تفاوتی ندارد شما صاحب یک کسب و کار بزرگ باشید و یا شرکت کوچکی را اداره می کنید.
با استفاده از شبکه های کامپیوتری می توانید روند انجام اتوماسیون اداری را به شکل قابل قبولی تسریع نمایید و بتوانید به صورت کنترل شده دسترسی های مشخصی برای افراد شاغل در مجموعه ایجاد نمایید. نکته مهمی که در خصوص راه اندازی شبکه های کامپیوتری باید به آن توجه شود این است که این کار نیاز به دانش و تخصص ویژه ای دارد و برای انجام آن باید از شرکت های معتبر و کارشناسان برجسته استفاده شود.
هر گونه مشکل در راه اندازی این شبکه ها می تواند صدمات جبران ناپذیری به شما وارد آورد.به این معنا که علاوه بر کند شدن روند انجام کار ها در صورتی که به شکل اصولی شبکه ها طراحی و اجرا نشوند ممکن است موجب از دست رفتن اطلاعات مهم شرکت ها شود.
برای راه اندازی شبکه های کامپیوتری لازم است نیاز های خود را از قبل مشخص نموده و در اختیار کارشناسان قرار دهید. بر اساس نیاز شما و وسعت فعالیتی که دارید طراحی اولیه شبکه کامپیوتری انجام شده و پس از آن کارشناسان با مراجعه به محل شما اقدام به پیاده سازی طرح تولید شده می نمایند. معمولا کار طراحی و اجرای شبکه های کامپیوتری به صورت برون سپاری به شرکت های مربوطه محول می گردد که این امر می تواند موجب صرفه جویی مناسبی در هزینه های شرکت در خصوص راه اندازی و نگهداری از شبکه کامپیوتری گردد.
با ما در ادامه مقاله همراه باشید تا به بررسی موضوع شبکه کردن کامیپوترها به صورت تمام و کمال بپردازیم:
شبکه کردن بین چند کامیپوتربا استفاده از سوئیچ
برای ایجاد شبکه کردن بین کامیپوتر ها ابتدا نیاز است تا کارت شبکه بر روی تمام سیستم های کامپیوتری که قصد ایجاد شبکه کردن بین کامیپوترها را داریم نصب و راه اندازی گردد. در صورتی که ما قصد داریم میان دو کامپیوتر ایجاد شبکه نماییم به کابل مخصوص به نام Crossover نیاز داریم در صورتی که قصد راه اندازی شبکه میان بیش از دو کامپیوتر را داشته باشیم باید از یک سوئیچ برای ایجاد شبکه کردن بین چند کامیپوتر استفاده کنیم و سپس با استفاده از کابل های استاندارد موجود هر کامپیوتر را به سوئیچ اصلی متصل نماییم.
پس از اینکه اتصالات سخت افزاری به صورت تمام و کمال نصب و راه اندازی گردید به تنظیمات نرم افزاری شبکه اقدام می نماییم. به این منظور وارد تنظیمات کنترل پنل موجود در ویندوز شده و قسمت تنظیمات شبکه یعنی Network and Sharing را انتخاب نموده و سپس بر روی گزینه Local Area Connection اشاره نموده و در پنجره باز شده به قسمت Properties وارد میشویم.
در این قسمت گزینه Internet Protocol Version4 TCP/IPV4 انتخاب نموده و آن را باز می کنیم. در اینجا باید منوی مربوط به تنظیمات آی پی نمایش داده شود.لازم است آی پی هر یک از کامپیوتر ها وارد گردد به عنوان مثال در شبکه کردن بین چند کامیپوتر شماره یک آی پی 192.168.1.10 وارد می نمایید. این آی پی برای تمامی کامپیوترها یکسان بوده فقط عدد آخر آی پی یک عدد بین ۱ تا ۲۵۴ می باشد.
نکته قابل توجه این است که عدد آی پی برای هر کامپیوتر نباید ویژه و مخصوص آن باشد. همچنین در قسمت مخصوص نام کامپیوتر ها را وارد نموده و سر آخر تنظیمات را ذخیره نموده و خارج می شویم. در صورتی که روی علامت شبکه موجود در منوی پایین علامت ضربدر قرمز باشد یعنی شبکه از لحاظ سخت افزاری مشکل دارد در صورتی که علامت ضربدر روی شبکه باشد یعنی تنظیمات شبکه دچار مشکل می باشد.